Over ons

[Zenderstreeknieuws 16-09-2015]

 

Begonnen in Schiedam oefent Jeff van Pelt al vanaf 1978 het vak van adaptatietechnicus en revalidatiestoffeerder uit. (adaptatietechniek is het verzorgen van onderhoud en reparaties aan hulpmiddelen).

 

Sinds 1997 is hij met zijn bedrijf in IJsselstein gevestigd. Met ruim 35 jaar ervaring in de revalidatiebranche staat zijn bedrijf garant voor vakmanschap, specialisme, gebruik van de juiste materialen en ruime kennis en ervaring met het product. Zelf zegt hij daar over: “Ons bedrijf is met name gespecialiseerd in het bekleden en afwerken van aangepaste rolstoelen en rolstoelonderdelen.

Zelfs de meest aangepaste rugleuningen of andere onderdelen kunnen door Van Pelt vakkundig van een passende bekleding worden voorzien.

 

Ook voor het bekleden en eventueel aanpassen van bijvoorbeeld stoelen of banken in autobusjes, boten of caravans is de klant hier aan het juiste adres. Service en maatwerk staan bij hem hoog in het vaandel.

 

De overige producten die Van Pelt levert, zijn onder andere rollators, rolstoelen, scootmobielen, medische schapenvachten, schootskleden, stoffeermaterialen, winterbekledingen en neopreen.

 

Elke 1e vrijdag van de maand is er van 10.00 tot 15.00 uur een service-spreekuur waar iedereen met een al dan niet defect hulpmiddel welkom is. “Meestal is een kleine ‘ingreep’ voldoende om de rollator of rolstoel weer helemaal gebruiksklaar te krijgen” zegt Van Pelt. “Snelle service staat voorop”, aldus Van Pelt.